fredag, juli 18, 2008

Nanja i sommerland

Nanja har været på den store tour de sommerhus:
Først startede hun med at besøge Cecilie og Jannik i Thy. Hun kørte med over med med sine bedsteforældre (de tog færgen) om søndagen - og torsdag kørte hendes søde mormor hende hele vejen til Odense med tog, hvor vi så tog i mod hende. Her er nogle dejlig film fra Thy, som viser hvor meget hun hyggede sig:
1) Sang på bordet
2) Vandpjaskeri
3) Leg med det nye telt
4) Ekspedition til stranden

Mens Nanja var afsted fik Siska og jeg rigtigt leget kærestefolk - og var vist ude at spise alle aftener (inkl vores bryllupsdag, hvor vi var i grønnegårdsteateret og se "Den Politiske Kandestøber".

Vi nåede dog også at savne Nanja en helt masse og det var bare super dejligt at se hende igen på stationen! :-)

Senere på måneden tog vi til slægtsstævne på Salemgård. Desværre kunne Siska ikke være med, da hun var på døgnvagt, men Nanja og jeg kørte derover - sammen med mine forældre og Onkel Mathias. Det var super hyggeligt - og jeg fik taget et par kort film fra Sindbjerg Kirke (der jo altid vil være lidt speciel - ikke kun fordi min morfar og mormor og en stor del af min familie er begravet her, men også fordi det var oppe i kirketårnet, at jeg friede til Siska 3 år tidligere).
1) Kirkegården og kirken
2) Nanja leger med Elisabeth


Efter stævnet kørte jeg mine forældre og Nanja op til Hald, hvor vi så sov (vi ankom først 1:30 om natten - men Nanja havde heldigvis sovet hele natten), og næste morgen vinkede Nanja så farvel - nu var det de andre bedsteforældres tur til at have æren! :-)
1) Nanja får is i Hundested
2) Nanja hygger sig med en film sammen med grand-fætter Anton (der godt nok ser lidt alvorlig ud)
3) Nanja spiser frokost med sin fætter og kusine

Det har været super dejligt med Nanjas sommerhusophold - både for hende selv, for os (der har fået kærestet lidt) og (håber vi) for hendes bedsteforældre, der har kunnet forkæle hende helt uden at vi kunne stoppe dem! :-)

Knus,
David