torsdag, juli 27, 2006

Så kan man også dét


Hver dag byder på nye landvindinger. I disse dage er detder med at sidde selv der arbejdes intenst på... og det går ret godt (lige indtil det pludselig alligevel ikke går mere).

Siska

tirsdag, juli 25, 2006

Thy

Nanjas hidtil længste ekspedition er vel overstået. Hele vejen til Thy 5t+ i bil! Meeeen så var præmien også først et par dage med alle 4 bedsteforældre + mor + Thea i bragende sol og så et par dage med far også - da farmor og farfar tog hjem.

Det har bare været super luxus med konstant underholdning, badekar i lyngen og alskens spændende at smage på: druer, appelsinjuice, agurk og kartoffel er alle på pluslisten. Meget kedeligt at komme hjem til 'kun mor' på Frederiksberg - selvom mor dog er begyndt at være det bedste i hele verden (smigrende, men også lidt besværligt!).

Siska

mandag, juli 17, 2006

Livets første grød


Revolution! Nanja har spist grød - godt nok kun et par teskefulde, men det er dog alligevel en stor dag. Og det var i lørdags. Risgrød med pære. Vi var i sommerhuset i Hald med hele familien Frahm, fantastisk vejr og store bølger. Dejlig forkælelsesweekend for Nanja og lækker afslapning for forældrene.

Siska

søndag, juli 09, 2006

Endelig ægte


Så blev mor og far gift i lørdags - og Nanja ville ikke gå glip af noget-som-helst, så hun brød alle vaner og holdt sig vågen hele dagen til kl 21 - sad med til bords og det hele. Meeeen det var nu også en helt fantastisk dejlig fest...
Snart ligger vi nogle billeder op.

Siska