tirsdag, februar 28, 2006

David tilbage på arbejde


Så startede hverdagen igen for David - hvis man da overhovedet kan tale om, at det nogensinde vil blive "hverdag" igen. I hvertfald startede jeg igen på arbejdet i går. Heldigvis har Nanja sovet godt både i går og i forgårs - så jeg har taget tidligt afsted, så jeg kunne komme hurtigt hjem igen.
Efter sådan et par dejlige uger sammen med Siska og den lille, kommer jeg nemlig hurtigt til at savne dem begge - så jeg skynder mig hjem, så vi kan nyde hinanden mest muligt.
Det er selvfølgelig hårdt for stakkels Siska at være alene med den lille rod. Specielt i går havde Nanja ondt i maven og græd meget. Så er det ikke så skægt at være mutters...

Lige nu ligger prinsessen og sover, og Siska og jeg har lige spist. Jeg tænkte, jeg lige ville lægge dette her billede, som Siska tog i går op. Det er bare enormt sødt, synes jeg! :-)

David

lørdag, februar 25, 2006

Prinsessen har fået et navn!

Vi har i lang tid været næsten helt sikre, men var i går blev vi så helt-helt enige alle tre: prinsessen skal hedde Nanja! :-)
Farmor, farfar, faster Sasja og onkel Tommy var alle kommet til fredagsmiddag hos os (altid nemt at have gæster, når de selv tager maden med), og da vi bagefter sad og slog maven foran brændeovnen, fik de det at vide.
Nanja lå og sov, men hun vågnede op til dyd og kom et tur rundt blandt gæsterne. Se bare her, her, her og her. Farfar sad altså også længe med hende, men det fik vi desværre ikke optaget - det gør vi næste gang! :-)

David

fredag, februar 24, 2006

Nyt billede til hjemmesiden

Det virkede underligt, at det kun var Siska og mit ansigt, der var øverst på siden. Så nu har den lille prinsesse fået sit ansigt med. Vi er jo ikke længere 2, men 3 nu! :-)

Sundhedsplejersken var her i dag og vejede hende - nu vejede hun 4,3 kg! Men som hendes mor siger: "hun æder jo også som en mejetærsker!" ;-)

David

torsdag, februar 23, 2006

Sikke en nat...! :-p

Pyha... I nat har prinsessen virkeligt været "prinsessen på ærten", og hun har sovet "noget så forskrækkeligt"! Det er jo så desværre også ensbetydende med, at hendes forældre - hendes stakkels, stakkels forældre - også har sovet forfærdeligt. Eller "sovet" er vist ikke det rigtige ord her...
Vi forsøgte at dele det, så godt vi kunne - og nu er jeg stået op med den lille, så Siska kan få et par velfortjente timers søvn.

Mere positivt er det, at vi næsten har lagt os fast på et navn. Desværre må alle have tålmodighed lige lidt endnu. Vi skal nok offentlig gøre det her på siden, når vi er helt, helt sikre! :-)

David

onsdag, februar 22, 2006

"Parting is such sweet sorrow"

I dag kom Jannik, Cecilie og Thea til middag - og det var en ganske speciel middag. De nybagte bedsteforældre rejser nemlig til Thailand i morgen, så nu skal de undværre deres lille barnebarn i næsten 4 uger!
De havde taget lækkert med med, og vi fik rigtigt hygget os, inden de "stakkels" bedsteforældre (der nu rejser væk fra sne og slud til 32 graders varme) fik sagt farvel til den lille prinsesse - se bare her og her! :-)

David

tirsdag, februar 21, 2006

Et lille billede til at tage de værste abstinenser


Min søde mor efterlyste nogle billeder af den lille prinsesse - og vi skal nok lægge en masse op meget snart. Indtil de kommer op, kan man nyde dette lille billede af hende. RET sød, hvis jeg skal sige det selv... :-)

David

mandag, februar 20, 2006

Den første udflugt

Sikke nogle vidunderlige dage! Den lille prinsesse er forholdsvis artig og sover fint næsten hver nat (i perioder af ca 3 timer). Vi håber meget, hun beholder sit milde sind (7-9-13)...

I går var vi på vores første rigtige tur ud af huset. Vi kørte til Næstved til Thereste og Oldemor Toves fødselsdage. Det var meget hyggeligt, og endnu engang opførte den lille sig eksemplarisk... faktisk sov hun det meste af tidne kun afbrudt af nogle små knirk, når hun ville have mad.

Men da vi var næsten hjemme, mente hun dog åbenbart, at turen havde varet længe nok - og så blev hun ellers arrig! Efter at have fået en portion mælk faldt hun dog til ro igen. Ak ja, hun er lige som sin moder: så rolig og fredfyldt - så længe hun sover... ;-)

David

onsdag, februar 15, 2006

Mavepine...

Den lille prinsesse har ikke haft det så godt i dag. For første gang siden hun poppede ud har hun grædt for alvor - og det virker som om, hun har ondt i sin lille mave. Hun besvimer dog stadig efter hun har fået mælk hos sin søde mor. Her på filmen kan man se hendes farmor, der "bøvser" med hende efter en amning. Det er dog ikke lige sådan at komme i kontakt med den lille stakkel, når hun har spist...

David

tirsdag, februar 14, 2006

Hygge med verdens dejligste baby

Siska er gået i bad og jeg sidder og hygger mig med den lille prinsesse. Hun er bare så dejlig. Jeg filmede hende, mens hun langsomt slumrede ind. Se klippet her.

David

mandag, februar 13, 2006

En vidunderlig prinsesse!


Så skete det! Den 9/2 kl 05:55 kom verdens dejligste lille prinsesse til verden! Det var noget af en kamp - og vi var dødhamrende trætte bagefter (alle tre), men hold op for en lykke!

Tryk her for at se en video optaget kun tre timer efter prinsessen kom ud!

Det er fantastisk, at man man bare kan sidde i timevis og kigge på noget - uden at blive det mindste træt! Prøv lige at trykke på dette link, så skal I bare se, hvor vidunderlig hun er... Svær at modstå, ik? :-)

Nu er vi kommet hjem - og familieidyllen er så småt ved at indfinde sig. Prinsessen sover forholdvist godt om natten (til forældrenes store glæde), og selvom hver dag forsvinder afsted med amning, bleskift og stålne middagslurer, er vi bare helt stjerne-fantastisk lykkelige! :-)

David

mandag, februar 06, 2006

41+5

Haletudsen har åbenbart besluttet sig for, at den vil være et sommerbarn: den vil ikke komme ud!
Det er jo heller ikke, fordi vejret er særligt tillokkende... På onsdag vil fødslen blive sat igang - hvis altså den lille ikke har besluttet sig for selv at stikke hovedet ud inden da. Nu må vi se...

David

onsdag, februar 01, 2006

One week... and counting...

Så gik Siska den første uge over - og der er stadig ingen tegn på, at haletudsen har lyst til at kigge ud. Men det er måske, hvad man kunne forvente med to forældre, der heller aldrig kan komme til tiden... ;-)

David