onsdag, marts 29, 2006

I sommerhus

Så har den lille prinsesse på ærten været på sit livs første ferie: sommerhus i Hald med mor og far, masser af tid og ret dårligt vejr. Lørdag-tirsdag (David afspadserede forrige weekends filmoptagelser) med masser af hygge, fars guitarspil og en hel serie af nye smil til mor og far fra hende den lille. Det er nu helt fantastisk at blive mødt med et stort smil af sin lille guldklump!
Feriens aller-allerstørste hit var dog den nye fine elefant-uro som bedsteforældrene – nys hjemvendt fra den store verden – har haft med hjem fra Cambodia. Sådan en kan man næsten ikke blive træt af at se på og fortælle historier til (når man er Nanja).

Se her hvordan hun griner og snakker - og hvordan hun er helt optaget af elefanturoen!

Siska

søndag, marts 19, 2006

På besøg hos oldemor

I dag har Nanja været på sit livs foreløbigt længste ekspedition: hele vejen til Lolland! Nærmere bestemt ned for at besøge oldemor i Oreby samme med mor og tante Thea – far var på arbejde og lave film. En dejlig tidlig forårsdag med påskepynt og lækker frokost…

Siska

fredag, marts 17, 2006

Endelig video igen

Vi har haft lidt problemer med at uploade billeder og video, men det virker som om, det er løst nu! :-)
Derfor har vi lagt et billede af Nanjas leg ind - og Siska har også optaget det på video, som man kan se her. Nanja basker til tingene, som hun vist nok tror er noget spiseligt... Tænk engang, at den lille er SÅ dygtig! :-)

David

onsdag, marts 15, 2006

Sanserne aktiveres

Vi har båret den kravlegård, som vi lånte af Gukke og Bo, ned fra loftet, og Siska har lavet en sanse/aktivitets-snor, som Nanja hygger sig med. Vi vil nok i en fjern fremtid mindes, hvordan den lille engel kunne underholdes med gavebånd og træklodser alene...

David

søndag, marts 12, 2006

Weekend er nu dejlig...

Selvom det går fint med, at jeg er begyndt på arbejde, er hverdagsaftenerne alligevel blevet meget kortere: vi er simpelthen smadrede og går næsten altid tidligt i seng. Derfor er weekenden bare dejlig. Her har vi tid til hinanden (ikke mindst Siska og jeg).

I går gik vi en meget lang tur i det vidunderlige (men meget kolde) vejr. Vi var først rundt i en frostklar Frederiksberg Have og så videre på café. Meget rart alligevel at kunne komme ud og gasse sig lidt - selvom man er blevet forældre!

I dag skal vi til brunch hos Nanjas farmor og farfar. Weekend er nu dejlig...

David

tirsdag, marts 07, 2006

Æv bæv!

Det er sørme ikke altid sjovt, at være næsten 4 uger gammel! Men heldigvis ser Nanja ikke sådan her ud særlig tit (kun når hendes mor absolut bliver ved og ved med at tage billeder af hende).

Hun er også begyndt at sove rigtigt godt om natten - og det sætter hendes forældre nu engang så meget pris på! :-)

David

lørdag, marts 04, 2006

Solgt til højest bydende!

Nanja sov ikke så godt i nat - og hendes forældre var godt bombede i morges, så kl. 10 blev den den lille engel udlånt til pasning hos sin farmor og farfar - og hendes forældre fik sig en ekstra lille lur. Super dejligt at have babysittere så tæt på! :-)
Det var mærkeligt at ligge alene i sengen - uden at der kom små gryntelyde fra vuggen, men de to timers søvn var nu alligevel ret fantastiske!

David