mandag, januar 23, 2006

Flere billeder

Nu har vi lagt billederne ud fra vores dejlige tur til Egypten sidste år.

Tryk på linket øverst til højre - eller klik her: http://www.frahm-falkenberg.dk/album/Egypten%20sept05/default.html

David

Klar til affyring

Siska har været meget dygtig idag! Hun har nået det ene, det andet og det tredie!
I morgens var vi til jordmoder. Selvom vi var ret sikre på, at haletudsen lå med hovedet nedad, har den i den sidste tid ind i mellem kommet med mistænkelige spark, der måske alligevel kunne tyde på, at den lå med hovedet opad...! Men jordmoderen var heller ikke 100% sikker, så Siska fik en lyntid på Hvidovre til et ekstra tjek.
Men først havde hun andre planer: Efter hun kyssede mig farvel, smuttede hun over i Vesterbrosvømmehal og svømmede 100 baner (eller i hvertfald mange). Derefter tog hun hele vejen hjem, hentede bilen - og drønede ud til Hvidovre.
Efter al den aktivitet, var var haletudsen heldigvis og for én gangs skyld artig: den lå helt som den skulle! Så nu er den helt klar til at komme ud! :-)

Dagen er dog ikke forbi for min søde, flittige Siska - for her om lidt er der arrangeret family choir... Dejligt, ik? Måske kan lidt sød musik lokke den lille ud...? :-)

David

fredag, januar 20, 2006

Meget stor mave...

"Hvad skal vi dog finde pååååå..."

Ventetiden er over os. Haletudsen kan stikket hovedet ud hver dag det skal være.
Mærkeligt ikke at vide, hvornår noget så vigtigt sker - bare at skulle vente.
Vi har lavet en masse aftaler for den næste tid, hvor alle dog har fået at vide, at vi altså måske liiige aflyser, hvis og såfrem... I aften skal vi til 30-årsfødselsdag hos Anne-Marie.
Mon haletudsen får lyst til at danse med til den høje musik? Det tror jeg godt, vi kan regne med... ;-)

David

torsdag, januar 19, 2006

De søvnløse nætter starter åbenbart allerede nu...

Stakkels Siska! Hun har nogle hårde nætter i øjeblikket. Haletudsen vågner op til dåd ved 20-21-tiden og begynder så ellers at lave englehop... Det holder først op midt på natten, så den stakkels moder må vende og dreje sig...! Heldigvis falder den lille uopdragede sag helt til ro om morgenen, så når jeg er smuttet på arbejde, snupper Siska en ekstra lang morgenlur med guldklumpen slumrende i sin mave! :-)

David

tirsdag, januar 10, 2006

Spark i sofarækkerne

Vi har kastet os over Matador. I løbet af den sidste uge har vi slugt afsnit efter afsnit af serien, der stadig mere end 25 år efter holder 100%.

Allerbedst er det dog, når Siska - midt i et af Maudes sammenbrud - tager min hånd og lægger den på sin mave, der hopper og danser... Allerbedst for mig altså! Siska er vist selv lidt træt af alt bokseriet! Jeg nyder det dog meget! Jeg bliver stadig lige forundret over hver spark.
Mærkeligt at tænke på, at vi meget, meget snart skal opleve sparkeriet helt uden for maven! :-)

David

mandag, januar 09, 2006

... men retningsforvirret - dét er den

Så har vi været hos jordemoderen igen (en ny én igen-igen), som bestemt mente at haletudsen artigt lå den rigtige vej med hovedet nedad og at den iøvrigt var af helt normal str - sådan ca. 3200 g - og har det glimrede. Dejligt! (Jeg er meget tilfreds med at den tilsyneladende alligevel ikke slægter sin far altfor meget på lige i str-henseende).
Så nu tror vi nok at den bliver liggende til den er klar til at stikke hovedet frem i januarkulden - selvom det nok ikke bliver lige foreløbigt, da den i disse dage synes mest optaget af ihærdigt at forsøge at sparke sig vej ud gennem toppen af maven...

Siska

torsdag, januar 05, 2006

Først den ene vej...

Nå... Så har haletudsen vist vendt sig igen.
Siska mærkede en del bevægelse i morges - og nu føles det som om, den ligger "forkert" igen.
Vi må ringe og snakke med jordmoderen om, hvad vi skal gøre. Måske er det klogest at vente lidt med at forsøge at vende den igen, når den nu er så vild med at rotere...?

Min mor efterlyste et billede fra skanningen igår, men vi fik desværre ikke noget. Babyen er også efterhånden blevet så stor, at man kun kan se dele af den: et hoved, rygraden, en arm... Alligevel utroligt dejligt at kigge på for Siska og mig! :-)

Jeg lægger i stedet et af de gamle billeder op - fra den 19/9 - da den kun var 12 uger gammel. Sikke den er vokset siden da!

David

onsdag, januar 04, 2006

Livets første kolbøtte...

I dag var vi ude på Hvidovre Hospital. Haletudsen lå nemlig med hovedet opad - hvilket ikke rigtigt duer, når den nu om ikke så længe skal ud...! Heldigvis kunne det lade sig gøre at vende den udefra. Siska fik noget medicin, der var ve-hæmmende og sørgede for at livmoderen i det hele taget slappede lidt af. Derefter drejede de simpelthen den lille størrelse udefra, så den lavede en forlæns kolbøtte. Ret vildt at man kan den slags!

Nu er vi kommet hjem. Siska har det stadig lidt skidt af medicinen, som gav hende kvalme, og hun ligger på sofaen og slapper lidt af, mens hun lytter til Svanesøen.

Nu vil jeg gå ind til hende og tænde lidt op i brændeovnen.

David

mandag, januar 02, 2006

Den allerførste blog!

Dette er den første blog, der bliver skrevet på vores nye hjemmeside. Siska sidder bag mig og lægger babytøj sammen, og jeg har siddet og svedt lidt med at få denne her blog til at fungere - men nu ser den ud til at være der! :-)

Der er nu godt tre uger til den store dag, hvor haletudsen stikker hovedet frem (hvis den da popper ud til tiden). Planen er, at vi her på siden vil komme med updates, som venner og familie (og vi selv) kan læse. På den måde kan man følge lidt med i vores liv. Vi går jo store tider i møde...

David