søndag, april 30, 2006

Huset fuldt

Sikke en dejlig og travl weekend med en masse mennesker! Vi har fejret Theas fødselsdag 2 x med hele familien og vi har haft både Sofie og Anne & Mikkel med Emma & Asger på overnattende besøg - foruden Birgitte og Per, der dog kun kom til sushi-aften. Så Nanja har været en populær lille størrelse... (det er ikke sådan når der er så meget rift om en.)

fredag, april 28, 2006

Til vores sidste mødregruppe møde forelskede Nanja sig

... ikke i en af de unge mænd, men i en dinosaurus. Og da hun jo er en forkælet ung dame med en mor der er begejstret for underholdning-til-baby-så-mor-har hænderne-fri-i-ti-minutter strøg vi straks ned og investerede i en fætter til vidunderet: Dino! Og Dino er SÅ sjov (her kan I se begejstringen). Hun kan lege med den i optil et kvarter, når hun er i det rette humør - selv når hun er helt træt og er lige ved at falde i søvn (se Dino og Nanja).

Siska

torsdag, april 27, 2006

Det er altid godt at starte dagen med en lille snak

Om morgenen, når Nanja vågner, tager jeg hende altid op så stille jeg kan, så Siska kan sove lidt videre. Så smutter jeg ind i stuen og tager en lille snak med prinsessen. Tit fortæller hun mig, hvad hun har drømt - og siger at hun godt kunne klare en lille mælketår. Se bare her!

David

fredag, april 21, 2006

Hun er nu dejlig, når hun sådan ligger og slumrer...

onsdag, april 19, 2006

Flere billeder!

Birgitte mente at der manglede et godt nyt billede af hende den lille søde - det gør vi straks noget ved! Her er hun 8½ uge gl og allerede meget seriøs.


Og så en lille video også - én hvor man kan høre det sprog hvorpå alle historierne fortælles for tiden.

Siska

Måske er det egt meget rart detder med barsel?

Nanja er efter-hånden vokset næsten fra sin ondt-i-maven og bad-fobi og nyder at blive badet og leget med tilgengæld for smil og pludren, så hendes mor, der også selv har det helt godt igen, synes at det er ret meget sjovere at være på barsel... Noget af det gode ved at være på barsel er at få frokostgæster... idag har 4 generationers ældste døtre haft træf.

Siska

mandag, april 17, 2006

Påskeferie

Sikke nogle dejlige feriedage vi har haft. Solen er begyndt at skinnne og vi har fået set familien en masse. Meget hyggeligt! Her leger Nanja med sin mormor.

Siska

fredag, april 14, 2006

En bestemt lille dame

Nanja er holdt op med at "bare" at græde. Hvis hun er utilfreds, har hun 100 forskellige små måder at brokke sig på. Heldigvis snakker hun også meget, når hun er tilfreds. Faktisk kan hun fortælle lange historier, om hvad hun har oplevet, hvad hun har drømt - eller om hvad hun sådan ellers lige går og tænker. Her kan man høre et lille eksempel!

David

tirsdag, april 11, 2006

Mødregruppe

Fra venstre: Aksel, Anja, Aleksander, Nanja og Evis dreng. (Amanda pjækker).

For 14 dage siden var vi (Nanja og jeg) til vores første mødregruppe-møde. 6 søde mødre med 6 søde unger. Idag har vi mødtes hos os til te og hygge og sladder - og en fotosession ;-)

Siska