søndag, juni 25, 2006

Sankt Hans

Livets første bålfest er nu noget særligt... eller i alt fald noget mærkeligt noget...Livets første Skt. Hans blev fejret med et kæmpemæssigt bål en smuk og klar sommeraften på Bellevue sammen med morforældrene, Thea og de fleste andre Nord-for-Københavnerne samt alle skibene fra Tårbæk Havn - Nanja gjorde store øjne...

Siska

lørdag, juni 24, 2006

Hoppe-hoppe-hoppe...

Nanja har fået monteret en hoppegynge. Eksperterne er ikke vilde med dem, men det ved Nanja ikke, for hun bliver helt og aldeles optaget af gyngen. Måske er det følelsen af at være vægtløs - og af pludselig at kunne hoppe, danse og bevæge sig, når man normalt bare er splat - der gør hende så glad. En ting er i hvertfald sikkert: hun er vild med det! Her er et lille klip af det.

David

tirsdag, juni 20, 2006

Reunion

Så har hele mødregruppen været samlet igen. Selvom vi mødes hver 14. dag, er det et særsyn at alle er der og at alle babyer er vågne simultant, men idag skete det endelig og så måtte vi jo lave et followup-shot fra sidste gang - uanset at samarbejdet fra hovedpersonerne var begrænset. Men her er de altså:


fra venstre: Aksel, Anja, Amanda, Aleksander, Nanja og Jonas. Nu er de mellem 3 3/4 og 4 1/2 måned gamle. Og ret nuttede!

Siska

torsdag, juni 15, 2006

Dét var på tide!

Peter mener at vi har været nogle sløve webmastre her på det sidste... og det kan der vist være noget om. Det vil vi straks råde bod på! Først med et lille billede af hende den lille dejlige, som faktisk godt KAN ligge på maven, men som bare ikke GIDER mere end ca 10 sekunder ad gangen