mandag, februar 18, 2008

Halvvejs fremme...

En lille hilsen fra lufthaven i Hong Kong, hvor vi har et par timer indtil naeste fly afgaar.
Det foerste del af turen er gaaet rigtigt fint! Nanja klarede den lange flyvetur meget, meget fint - og brokkede sig stort set ikke. Hun var jo ogsaa omgivet af sin soede moster og bedsteforaeldre, saa rammerne var i orden!
Da flyet var ved at lande her i Hong Kong hoerte jeg en anden lille stoerrelse skrige i vilden sky et andet sted i flyet og kunne ikke lade vaere med at taenke paa, hvor raedselsfuld turen kunne have vaeret...

Hun sov ikke meget men en halv time inden vi landet faldt hun endelig i en komaagtig soevn - og nu godt halvanden time senere sover hun stadig! :)

Eneste streg i regningen er, at British Airway havde lagt en besked paa Janniks mobil, mens vi har siddet i flyet: een af kufferterne er aabenbart ikke blevet sendt videre fra London - og kvinden snakkede noget om maaske at sende den hjem til Danmark... Baggageafdelingen er naturligivs lukket, men stakkels Jannik er taget ud paa en ekspedition her i lufthavnen for at finde en British Airway medarbejder, der kan hjaelpe. Vi krydser fingre!

Jeg ved ikke helt, hvor meget internet der vil vaere paa vores tur, men jeg skal nok skrive, naar vi stoeder paa noget!

Knus fra os alle!
David

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Dejligt at høre nyt! (Helle og Peter)

februar 19, 2008 6:26 PM  

Send en kommentar

<< Home