mandag, maj 28, 2007

Mere video

Her kommer der så lidt flere videoer:

24. marts kl 9.03: Vi er ved pakke os sammen, for vi skal ned og besøge Nanjas oldemor Tove, som bor i Sakskøbing. Nanja opdager dog lige kameraet, som naturligvis får en ordenlig charmetur!

24. marts kl 14.21: Vi har hygget os Tove og spist en dejlig frokost. Nanja er besvimet i sin barnevogn, og vi har taget en lille tur ned til fjorden. På vejen hjem stopper vi og klipper forsythiagrene. i videoen får man et lille glimt at både huset og den dejlige grund, som går helt ned til vandet.

25. marts kl 18.33: Det er stadig forårsmørkt på sådan en tidlig aften, hvor Siska og prinsessen sidder og hygger med en bog efter aftensmaden.

13. april kl 17.31: På besøg hos Hanne, Mikkel, Selma og Villads i Dragør. Selvom det stadig er småkoldt, har solen kigget frem i flere dage. Derfor skal man naturligvis spise ude, nu når man har chancen - selvom vi kryber lidt sammen under tæpper og sweatere.

25. april kl 15.40: På miniferie i Hald. Nanja har været ved stranden og hente sten i sin spand. Nu marcherer hun rundt i haven og er meget optaget af fuglelivet - specielt solsorteparret, som holder til i have.


25. april kl 15.55: ...og alle stenene bliver taget ud én ad gangen og beundret. Dejligt at kunne sidde sådan og hygge hos mor.

26. maj kl 11.21: Vi er til fætter-kusinedag hos Sara, Thomas, Alberte og Sylvester. "Sikken et leben", tænker Nanja. Hun er lige vågnet!

26. maj kl 19.01: Om aftenen er vi på besøg hos Julian, Marie og Flora - og efter børnene lige har overvundet deres generthed, hygger de sig gevaldigt. Specielt sjovt er det, når fotografen vender den lille lcd-skærm om, så de kan se sig selv... jeps - de befinder sig godt i rampelyset! :-)


David