torsdag, januar 11, 2007

Et nyt år

Så har vi sagt farvel til 2006 og godag til et helt nyt år.

Og sikke året, der er gået, har været proppet med begivenheder.
Et vidunderligt bryllup - som bare var så dejligt. Jeg bliver stadig gør glad indeni, når jeg tænker på dagen og på det alt sammen.

En fantastisk rejse til Thailand, hvor dagene flød sammen i fantastiske sanseindtryk. Masser af tid til hinanden, oplevelser, stemninger og lugte, som jeg aldrig vil glemme.

Men allerstørst af alt i året, der gik, var selvfølgelig Nanja - og det er helt, helt og aldeles ufatteligt, at jeg for et år siden sad her og skrev den første blog på siden - helt uden at kende hendes latter, hendes duft eller hendes smilende stjerneøjne. Ubeskriveligt - ufatteligt - vidunderligt.

2006 var proppet med oplevelser - helt fyldt op. Der er vist heller ingen fare for, at år 2007 - år 1 efter Nanja - blive helt så indtrykskomprimeret... men det er nu også rart - på en eller anden led. Hvor sidste år var de store begivenheders år, skal 2007 handle om vores lille familie - og om alle de dejlige små begivenheder, der vil ske her: de første skridt, vidunderlig pludren, der bliver til ord - men også masser af kærlighedsaftener uden den lille prinsesse - bare Siska og mig.

Et helt nyt år - og lige som det gamle, er der masser af glæde sig til. :-)

Knus,
David

0 Comments:

Post a Comment

<< Home