torsdag, oktober 19, 2006

Fra templernes by til river Kwai

Vi havde en meget dejlig sejltur i longtail boat halvvejs rundt om Ayutthaya-oeen og tilbage. Blev lidt chokerede over hvor oversvoemmet der var - de fleste templer kunne man have sejlet ind i og hele underetagen stod under vand i alle de flodnaere huse. Ret trist men ogsaa lidt fascinerende - for os der sad i en toer baad.

Og saa tog vi videre. 150 vestpaa i taxa (vi er blevet godt vant ;-) ) til Kanchanaburi - en hyggelig laidback regionsforstad paa floden Kwai (lige ved broen fra filmen), der er meget populaer blandt backpackere. Dag 1 saa vi et ret flot museum om jernbanens tilbliven under forfaerdelige forhold for allierede pows og en tilhoerende kirkegaard. Hvor meningsloest. Og den blev endda nedlagt med det samme igen efter krigen. Altsaa Thiland-Burma-linien.

Igaar tog vi op til en stor nationalpark "Erawan" og saa paa vandfald - taenkte at vi ville udnytte al den regntid til noget fornuftigt :-). Det var en meget dejlig tur med smukt vejr og det ene fald efter det andet paa den samme lille flod. Vi trekkede op langs en 1 1/2 times tid og badede i koelende paradisiske poele med klart kildevand undervejs. Nanja noed at sidde i sin babybjoern, men vi andre var godt traette efter anstrengelserne selvom vi ikkeengang naaede hele vejen op til det 7nde fald, men kun til det 5 1/2te.

Taenker nok at blive her et par dage til...

Siska

0 Comments:

Post a Comment

<< Home