tirsdag, marts 13, 2007

En video-entry!

Nanja er blevet syg, så jeg er hjemme i dag og passer hende. Den lille stakkel har feber og hoster og hoster.
Nu kan jeg dog lige få lagt nogle af alle de film, som vi (mest Siska) har taget her i den sidste tid.
Så kan det hold bedsteforældre, der i øjeblikket er i udlandet også få en chance for at se den lille prinsesse bene derudaf! :)

26/12/06: Aften på Carit Etlars vej. Nanja er i sit sædvanlige aftenbad, mens hendes far trækker sære hvin ud af sin harmonika... Se hende rocke i badekarret her!

28/01/07: Inden Nanja lærte at gå brugte hun sin gå vogn til at støtte sig til (selvom turen så kun kunne gå fremad - når hun støtte ind i noget hylede hun indtil, man kom og vendte kareten... Se et lille (meget mørkt) klip her!

18/02/07: Siska har stadig stor glæde af sin mødregruppe - som mødes fast, når de ellers kan få det hele til at gå op i deres travle hverdag. Her på filmen er de hjemme hos os. Børnene leger og hygger sig - kun Nanja er lidt morsyg! :)

24/02/07: Gyngehesten, som Nanja fik i dåbsgave er også begyndt at blive rigtig interessant. Her giver en lidt udmattet Nanja sin bamse en lille tur.

01/03/07: Nanja var så heldig at hun endnu engang fik lov til at arve noget af hendes store kusine Elisabeths aflagte legetøj - denne gang et super flot dukkehus. Her er hendes store kusine på besøg - mens de voksne snakker om rengøring i baggrunden.

04/03/07: Vejret er endelig begyndt at blive bedre, og den lille prinsesse har flere gange været nede at lege i gården med sin farmor. Her et lille klip (taget med super-zoom oppe fra vinduet).

04/03/07: Mormor og morfar var jo dårligt nok kommet af sted på deres rejse til østen, før Nanja rejste sig og marcherede hen over gulvet. På denne film kan man rigtigt se, hvor dygtig hun er blevet - og hvordan dørtrinene dog stadig volder lidt problemer!

08/03/07: Vi har også sat en opslagstavle op, så prinsessen kan ligge og kigge lidt op på hele familien, når hun ligger i sengen. Her kan man se, at hun er overordentlig interesseret i billederne...!

Knus,
David