mandag, november 20, 2006

Vuggestue!

Nanja startede d.14. november på Himmelstuen i Humlebien, der ligger på en hyggelig villavej nede bag ved KVL. David har arbejdet dernede som pædagogmedhjælper (dengang han var ung) og Nanja har fået en fyrstelig modtagelse af fars søde gamle kolleger. Det har været en succesfuld og blid start med mor i baghånden og korte dage. Hun synes heldigvis at det er rigtigt skægt med alt det nye legetøj og alle de store børn man kan se beundrende på. De er 9 børn i alderen Nanja til knap to år på stuen.
For at hun ikke helt skal glemme os andre har mor og far lavet en fin kollage, der skal hænge i familierammen dernede: Siska

torsdag, november 09, 2006

Status

Så er den unge dame ovre sin jetlag. Og næsten ovre sit livs første forkølelse. Men ikke ovre at være morsyg og meget viljefuld!
Hun lægger stadig ikke meget an til kravlen (vil stadig heller ikke ligge på maven), men elsker at møve rundt og rejser sig op ved hjælpe af stole- menneskeben når hun kan komme af sted med det. Har dog endnu ikke fundet ud af at man skal blive ved med at koncentrere sig om at holde balancen… Tilgengæld lægger hun an til at vinke og er helt god til at lege bøh-tit-tit – selvom hun indimellem bliver fanget i dynen eller hvad hun nu bruger.
Hun var 70 cm lang og vejede 8,1 kg d. 30. oktober. Det er lidt under standardkurven, men måske hun samler det lidt op nu hvor hun er begyndt at få rigtig mad for ca. halvdelen af pengene. Vi træner til vuggestuestart midt i næste uge. Der er nu to fortænder i undermunden at tygge med.
I dag har vi haft mødregruppen på besøg igen. Det er bestemt ikke kun Nanja der er blevet større!

(Fra venstre: Axel, Amanda, Aleksander, Nanja og Jonas)


Siska