torsdag, august 31, 2006

Sidste mødregruppe i laaaang tid

Nanja kan klare hele verden - i alt fald Thailand og Vietnam. Det måtte hun lige fortælle de andre idag på vores sidste mødregruppemøde inden vi tager afsted...
Fra venstre: Aksel, Anjas stand-in, Amanda, Aleksander, Nanja og Jonas

Siska

mandag, august 28, 2006

Så er der bryllupsbilleder!

Nu har søde Siska ordnet alle de mange bryllupsbilleder, og jeg har langt om længe fået dem lagt op. Man kan se dem ved at trykke på linket til vores billedarkiv ude til højre, eller ved at trykker her.

David

lørdag, august 26, 2006

Viva la France!

Sikke en dejlig tur vi havde! Vi var i Syd-Frankrig og besøge Siskas australske familie, Cisca og Scott, som havde lejet et stort hus i Tarn, hvor der var plads til en hel hær.
Det var der dog også brug for, for vi ankom sammen med Siskas forældre, og dagen efter kom også Tore, Mark, Therese, Allan og mormor Tove. Meget hyggeligt!
Efter 5-6 dage gik turen videre til Ardeche, hvor Siskas franske familie har et vidunderligt hus.
Her blev Nanja og jeg ellers introduceret for hele den punkelryggede familie - som var af en ganske anseelig størrelse!!
Først var vi til Adrians 17-års fødselsdag - hvor jeg optog denne lille stump video (som ganske vist mest er af Nanja, men hvor man også lige kan skimte størrelsen af selskabet). Og over de næste dage stod den på endnu mere dejlig mad, driks og hygge i solen.

I dette klip kan man, hvordan der bliver ladet op til den store grillaften i Pazanis (som Birgitte og Jean-Louis' dejlige hus hedder). Det er mere af stemningen i dette klip, hvor Jean-Louis også gør sit bedste for at skræmme sit oldebarn - uden det rigtigt lykkes! ;-)

Den sidste dag var vi oppe på en charmerende lille familie restaurant og spise frokost. Det var ligesom alt det andet enormt hyggeligt - som man også kan se her og her.

Nu er vi så hjemme igen - og lader op til næste rejse: Thailand og Vietnam i 7 uger. Men først skal vi naturligvis fejre min fars 60-års fødselsdag. Mere og det senere.

David

torsdag, august 03, 2006

Er det ikke lidt opreklameret detder med legekammerater?

Vi havde en noget feriereduceret mødregruppe til cafe latte, hygge og klapvogndiskussion igår. Både Nanja og Amanda var så forundrede over at der hele tiden var en anden baby der tog legetøjet, at de glemte at blive sure...