tirsdag, marts 11, 2008

Lombok

(skrevet 23/2 - 08)

Resten af flyveturen blev overstået, men den gik ikke helt så let, som første del.
Nanja sov ganskevist helt indtil vi landede på Bali (dvs fra før vi landede i Hong Kong + ventetiden her + flyveturen fra HG til Bali = stort set 10 timer i streg). Tilgengæld begyndte balladen her: Siska nåede lige at sige: "sikke et held, at dette er den sidste flyvetur", før piloten meddelte, at vi måtte vende om og flyvetilbage, da han ikke kunne se landigsbanen (!) pga det dårlig vejr... Så tilbage igen til Bali - og så måtte vi ellers vente - der var kun et fly mere til Lombok, og hvis vejret ikke klarede op - hvad så? Det gjorde det heldigvis, så frem nåede vi efter en 32 timers rejse... Så aftensmåltidet og de kolde øl smagte ekstra godt! :-)

Den lange rejse var dog hurtigt glemt - og vi har det enormt dejligt! Det har være overskyet og lidt blæsende, hvilket har gjort temperaturen meget behagelig - som en god dansk sommer.

Vi har mest holdt os til hotellet, som hedder Windy. Her er vi de eneste gæster, og bliver behandlet som konger og baroner. Det er et af de steder Cecilie og Jannik har besøgt flere gange før, så de kender alle tjenerne, der smiler og hilser og står på hovedet for os! Vi har tre små hytter, hver med bad, en lille veranda og airconditioning. Hotellet ligger lige ud til stranden, så vi spiser vores måltider på en lille hyggelig overdækket udhus - 10 meter fra vandkanten.

Nanja pjasker rundt i hotellets børnepool i flere timer om dagen - og nyder i det hele taget virkelig at være the center of all attention.
Vi har været et par smut inde i den by, der ligger nærmest, som hedder Sengigi, hvor vi har spist på flere meget lækre og billige restauranter - og Nanja er vild med maden: "sprutter!" siger hun og stirre intenst på tjenerne (når hun vil have blæksprutter).
Eneste lille minus er, at jeg har haft ondt i maven (ret meget i går - og en del i dag), men heldigvis er jer i bedring. :-)

Imorgen har Jannik hyret en chauffør, som skal køre os ud og se på øen - og mandag planlægger vi at sejle over til nogle af de nærliggende paradisiske Gili Islands.

Lige nu sidder vi og får en kop te i strandkanten (jeg skriver dette fra min mobil) og ser solnedgang, mens Nanja og Siska bygger sandslotte (som pyntes med "konge-kyller" og "muse-skaller") - og om lidt kører vi ud og finder aftensmad. Livet er nu dejligt! :-)

David

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

You have beautiful children Siska. I am very happy for you and I wish you all the best in life...


Tim

december 30, 2009 9:24 PM  

Send en kommentar

<< Home