lørdag, december 30, 2006

Glædelig jul!

Den flyver stadig. Altså tiden. Nu har det allerede været jul og Nytår venter lige om hjørnet...

Vi har fejret juleaften i Oreby i år - altså hos Nanjas mormormor i Sakskøbing på Lolland. Fire generationernes ældste døtre i lige linie:

+ hele resten af Falkenbergklanen. Meget hyggeligt og dejligt. Nanja forstod vist ikke så forfærdeligt meget af hvad der foregik, men hun var meget begejstret for juletræet med lys og glaskugler man kunne spejle sig i. Og så ER det jo dejligt at blive behandlet som den superstjerne man er...

Den 25. var vi tilbage i byen til faster Sasjas og Tommys store dejlige årlige kæmpejulefrokost på Vesterbro og d.26. til mere familiehygge hos Helle og Peter. Super intens og kærlig julefejring. Og så var det allerede halv-slut. Jeg har været på arbejde her i bagjulen, mens David har været heltidsfar, for Humlebien er lukket. Men de har nu haft det godt og blandt andet været i svømmehallen for første gang. Lidt skræmmende men sjovt - kunne jeg forstå at Nanja synes...

Nå. Men vi har ikke så meget som nået at overveje om vi skulle skrive julekort i år (vi plejer dog i det mindste at tænke at vi burde...) så derfor vil jeg skynde mig at ønske alle rigtig glædelig jul (med tilbagevirkende kraft) + et rigtigt godt nytår (det kan jeg jo godt lige nå endnu)!

Mange knus fra os alle3

Siska

søndag, december 17, 2006

Når min moar kommer hjem så er min far lige gået...

Sikke tiden dog flyver! Nanjas familie har siden sidst udviklet sig til en typisk dansk børnefamilie med to udearbejdende forældre og barn der skal hentes i vuggeren... Men det går godt. Efter de første par dage hvor dumme mor havde været væk på vagt vænnede Nanja sig til det og holdt op med at være lidt småfornærmet. Det går stadig rigtigt godt i vuggestuen og pædagogerne siger at hun er så sød og nem MEN temmelig stædig... (Det kender vi ikke noget til). Nanja har slæbt de obligatoriske baciller hjem og delt generøst ud til mor og far, men lige nu er vi faktisk ovenvande alle sammen. Der har også været lidt problemer med at Nanja ikke ville spise overhovedet, hvilket naturligvis gav forellerne grå hår på hovedet, men nu er hun frisk igen og æder som en mejetærsker. Helst rugbrødsklapsammen, farmors øko-pærer og kødsovs.
Forleden var vi til mødregruppe, Nanja og jeg. De er sgu blevet store allesammen og noget af en sæk lopper sådan i flok. Vi måtte helt opgive vores traditionelle sofabilledskydning, men her er seneste 'shot': (Axel og Aleksander i baggrunden. I forgrunden fra venstre: Anja, Nanja og Jonas).

Som man fornemmer af billedet kan Nanja nu kravle. Det har hun faktisk kunnet siden d.1.december ca, men hun gør det ikke så meget. Det er somom det ikke rigtigt imponerer hende. Tilgengæld er hun fortsat ellevild med at gå rundt langs møbler, paneler og personer. Se her en video af den lille supernuttede babymus.

Siska