mandag, maj 28, 2007

Mere video

Her kommer der så lidt flere videoer:

24. marts kl 9.03: Vi er ved pakke os sammen, for vi skal ned og besøge Nanjas oldemor Tove, som bor i Sakskøbing. Nanja opdager dog lige kameraet, som naturligvis får en ordenlig charmetur!

24. marts kl 14.21: Vi har hygget os Tove og spist en dejlig frokost. Nanja er besvimet i sin barnevogn, og vi har taget en lille tur ned til fjorden. På vejen hjem stopper vi og klipper forsythiagrene. i videoen får man et lille glimt at både huset og den dejlige grund, som går helt ned til vandet.

25. marts kl 18.33: Det er stadig forårsmørkt på sådan en tidlig aften, hvor Siska og prinsessen sidder og hygger med en bog efter aftensmaden.

13. april kl 17.31: På besøg hos Hanne, Mikkel, Selma og Villads i Dragør. Selvom det stadig er småkoldt, har solen kigget frem i flere dage. Derfor skal man naturligvis spise ude, nu når man har chancen - selvom vi kryber lidt sammen under tæpper og sweatere.

25. april kl 15.40: På miniferie i Hald. Nanja har været ved stranden og hente sten i sin spand. Nu marcherer hun rundt i haven og er meget optaget af fuglelivet - specielt solsorteparret, som holder til i have.


25. april kl 15.55: ...og alle stenene bliver taget ud én ad gangen og beundret. Dejligt at kunne sidde sådan og hygge hos mor.

26. maj kl 11.21: Vi er til fætter-kusinedag hos Sara, Thomas, Alberte og Sylvester. "Sikken et leben", tænker Nanja. Hun er lige vågnet!

26. maj kl 19.01: Om aftenen er vi på besøg hos Julian, Marie og Flora - og efter børnene lige har overvundet deres generthed, hygger de sig gevaldigt. Specielt sjovt er det, når fotografen vender den lille lcd-skærm om, så de kan se sig selv... jeps - de befinder sig godt i rampelyset! :-)


David

mandag, maj 21, 2007

Klappe-klappe-kage


Så er vi lige kommet tilbage fra dejlig Kristi Himmelfarts ferie i Hald med Anne, Sofie & Birgitte + mænd og børn. Solen skinnede og vi har haft det herligt, for selvom Nanja var syg den første dag, blev hun heldigvis hurtigt frisk igen og nød fx at bade på terassen. På billederne kan man også se hendes klappekageteknik, der nu er blevet perfektioneret over et par uger.
Siska

søndag, maj 06, 2007

Tiden flyver stadig afsted

... uden at vi får skrevet på bloggen. Tsk-tsk. Og der er sket så meget...
Nanja har fx været næsten alene hjemme i 4 dage her i midten af april, mens hendes forældre bare nød livet i Rom. Vi troede at det ville være meget traumatisk, men er ikke helt sikre på at hun overhovedet synes at det var noget problem. Tværtimod var det vist lidt nedtur at få sine kedelige forældre hjem der ikke har samme klare fornemmelse af hvor focus (altid) bør ligge, som bedsteforældre fx har.
Og så har vi også været 1 uge i sommerhus - godt nok de første par dage med både Nanja og David syge med influenza, men ellers dejligt og med solskin.


Nu er livet tilbage til normal, selvom hver dag betyder nye landvindinger for hende den lille stædige. Der kommer dagligt flere og flere forståelige ord (In order of appearence, her nogle af de første: "A' det?", "Nej!", "Hov", "Di-da" (=gyng-gang), "Nanja", "Hej-hej" og "Bog" - endnu ikke hverken mor er far. Hm.), og hun forstår rigtigt meget - når hun vil. Der bliver også fortalt lange historier, som vi er for tungnemme til at forstå og ikke mindst sunget mange sange. Diverse bamser og dukker bliver puttet og gynget og får sut, kildelege er et stort hit og bøger er det allerallerbedste; I sommerhus forelskede Nanja sig fx pladask i historien om Guldlok, som vi læste igen og igen og igen - og vi oplevede for første gang at hun holdt koncentrationen gennem en hel lang historie.

Siska