torsdag, februar 22, 2007

Fuld fart fremad!

Så skete det: Nanja tog sine første skridt! Forleden rejste hun sig pludslig uden varsel og stavrede 4-5 skridt hen over gulvet. Hendes fars overraskede udbrud, fik hende dog straks til at vælte... Sådan er de, de forældre. Skal altid sabotere alting! :-)

Men Nanja gav ikke op. Allerede næste morgen afprøvede hun en ny teknik - hvor hun skridtede sidelæns, og om aften gik den igen - i mere traditionel stil.

Nu har hun haft et par dage til at øve sig, og der går næppe 5 minutter, uden hun forsøger at tage et par skridt. Det går selvfølgelig lynhurtigt fredmad med teknikken, så mon ikke hun kommer til at spæne rundt i løbet af et par dage...?

Som tiden dog går...! :-)

David

søndag, februar 18, 2007

Mødregruppe

Så har vi haft endnu en meget hyggelig mødregruppedag hjemme hos os selv - og for en sjælden gangs skyld var vi der alle: Evi, Marie, Clea, Nina og Pernille + fotografen & rollinger.
Vi prøvede ihærdigt at få endnu et rød-sofa-billede til serien, men det var noget nær umuligt at få alle i stilling simultant. De er noget af en sæk lopper at holde styr på... nedenfor det bedste i serien:

Fra venstre: (som altid) Axel, Anja, Amanda, Akexander, Nanja og Jonas. Alle 1 år +/- 2 uger.
Siska

lørdag, februar 10, 2007

Hurra!!!!


Så blev Nanja pludselig et år igår! Tænk som tiden flyver...

Vi havde mormor og morfar og farmor og farfar og tante Thea og faster Sasja og onkel Anders til boller og lagkage og eftermiddagshygge og Nanja fik en utroligt masse gaver og nød sin (sædvanlige) plads i centrum af familiehyggen ;-)
Siska

torsdag, februar 08, 2007

Næsten 1 år og ståendeFor et år siden lå vi inde på Frederiksberg hospital og tænkte på om vores lille nye baby mon nogensinde ville stikke hovedet ud? Det ville hun heldigvis, men først dagen efter...
Imellemtiden er hun jo vokset og blevet stor og kan hver dag mere og mere. Hun taler og synger hele tiden. Siger fx 'Hej!' og 'A det?' og så står hun nu ret sikkert og har gjort det i ca. 3 uger. Og detder med at gå er liiige opover!
Idag har mor, der har været på nattevat og derfor havde 'sovedag' været nede i vuggestuen og holde fødselsdag med boller og frugt og flag og fødselsdagssang. Meget hyggeligt, selvom Nanja vist ikke var 100% med på hvad der foregik ;-). Tænk engang: den første fødselsdag og så ved man slet ikke hvor begejstret man bør være... Måske hun har lært det til imorgen hvor vi fejrer hende med bedsteforældre, onkler og tanter?

Siska