mandag, april 27, 2009

Videre over Alperne

Efter en noget udmattende nat (der først blev god, da jeg vendte mig og sov med hovedet modsat min søde kone og datter), stod solen atter op over vort lille rejseselskab.
I dag skulle vi krydse bjergene, der løber hele vejen ned igennem sydøen. På den anden side af bjergene åbnede sig den mest vidunderlige strandstrækning! På den ene side var utrolig smukke bjergskråninger afbrudt af eventyrlige, frodige kløfter, der lang, lang inde fortog sig i disen. På den anden side var brede strande fyldt med dekorative klipper og enorme stenformationer. Det lignede fuldstændig stranden fra The Piano, og da den jo netop foregik på NZ, er jeg ret sikker på, at det var på netop denne kyststrækning, at den blev filmet. :-) Vi fandt en campingplads midt i al herligheden - omkranset af de mest fantastisk dekorative bjergsider.


En lille slange var der dog i paradiset, for der var ret mange "sandflys" - en ubehagelig lille satan, der bider og giver stik ligesom en myg.
Vi spiste på den lokale tavern, og krøb til køjs - denne gang med noget bedre plads, da vi havde købt et par ekstra køjer i en (noget primitiv) lille hytte på campingpladsen, hvor Jannike og Cecilie sov. Så nu fik jeg en dobbeltseng for mig selv, men Siska sov i den anden med Nanja. :-)

knus fra David