torsdag, september 07, 2006

Thailand!

Saa er vi ankommet til Thailand. Efter en meget lang flyvetur (hvor Nanja ikke var alt for tilfreds) landede vi - efter et kort stop i Bangkok - i Phuket. Vi blev hentet i lufthavnen af en mand fra vores hotel, og den sidste del af udrejsen, som var 30 min i bil, gik ehlt fint.

Vi bor i en lille, vidunderlig bungalow helt nede paa stranden, hvor vi fra vore lille hyggelige balkon har helt fred - og et vidunderligt kig ud over vandet... ja, det er det, der ligner en atomspraengning ude bag traeerne... ;-)
Vejrudsigten lovede regne, regne og regn - men ind til videre har det vaeret helt perfekt. Der har vaeret et par enkelte skyl, men som reglen skinner solen igennem et tyndt lag skyer, der lige tager toppen af varmen. Der er ikke mange mennesker her, saa vi har det temmeligt meget for os selv, hvilket jo bestemt ogsaa er prisvaerdigt.

Vi bliver her een overnatning til (og har dermed vaeret her 3 i alt), og saa tager vi videre. Bag mig sidder Siska og snakker med en dame, der arrangerer turer videre herfra...

Jeg skriver igen, naar vi igen er i naerheden af en computer. Knus til alle fra os tre!

David

1 Comments:

Helle og Peter said...

Herligt at høre godt nyt!

september 07, 2006 11:11 AM  

Post a Comment

<< Home